XNUMX. září vývojáři uspořádali speciální stream verze „To the Shining of the Stars in the Deep“, věnovaný blížícímu se vydání patch 4.1. Kromě představení nového obsahu a oznamování bannerů se hlasoví herci postav podělili o recepty na speciální pokrmy na počest mimořádné události. výročí hry. Připravit je může kdokoli, pokud má potřebné ingredience a řídí se pokyny herců.
Článek obsahuje všechny recepty ze streamu 4.1 Genshin Impact, a také říká, jak připravovat pokrmy a vyrábět sváteční dekorace vlastníma rukama.
Jak vařit recepty ze streamu Genshin Impact 4.1
Dále podrobně zvážíme způsob výroby každého pamlsku.
Jablečný mošt se zmrzlinou
Jménem venti Představena byla Apple Cider Ice Cream, Niloukoholický dezert inspirovaný Mondstadtem. Připravte sladký nápoj ve středně velkém hrnci; Navíc se vám v procesu bude hodit jemné síto. Musíte se zásobit následujícími ingrediencemi:
- ¼ Niloukoholický jablečný mošt nebo neslazená šťáva;
- 3 tyčinky skořice;
- 2 celé hřebíčky;
- kůra z 1 pomeranče;
- vanilková zmrzlina;
- šlehačka (volitelně);
- mletá skořice (volitelné).
Nejprve oloupejte pomerančovou kůru. Do hrnce nalijte jablečný mošt nebo jablečnou šťávu a přidejte hřebíček, tyčinky skořice a kůru. Nápoj vařte na středně vysoké teplotě, a jakmile se objeví bublinky, snižte ji na středně nízkou teplotu. Takže cider by se měl i nadále vařit 15 minut.
Poté rendlík stáhněte z plotny a tekutinu propasírujte přes sítko, abyste odstranili koření. Scezený nápoj nechte asi 10 minut vychladnout a poté nalijte do žáruvzdorného hrnku. Navrch dejte kopeček vanilkové zmrzliny a podle potřeby kopeček šlehačky a čerstvě mletou skořici.
Brie en Croute
Herci, kteří dali svůj hlas Lini и Lynette, sdílel recept na Brie en Croute – inspirovaný Fontaine pamlsky. K jeho přípravě budete potřebovat následující produkty:
- jeden plát rozmraženého listového těsta;
- 220 gramů kvalitního sýra brie;
- 1 vejce.
Náplňové produkty si můžete vybrat podle svého vkusu, v tomto případě:
- ⅓ šálku nakrájené uzené slaniny;
- ⅓ šálku nakrájených sušených meruněk;
- ⅓ šálku nasekaných opečených vlašských ořechů.
Nejprve musíte začít připravovat náplň. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, dáme na pánev a na středním plameni opečeme dokřupava. Poté nasekejte sušené meruňky a vlašské ořechy a smíchejte je v míse s opečenou slaninou.
Plech vyložte pečicím papírem a položte na něj vrstvu těsta. Kousek sýra brie rozřízněte vodorovně na polovinu a jeden z kousků položte na těsto řeznou stranou nahoru. Na brie položte slaninu, sušené meruňky a ořechovou náplň a zakryjte druhou polovinou sýra. Pokud zbyde nějaká náplň, rozetřeme ji po těstě kolem sýra.
Vejce rozklepněte a potřete jím těsto, poté ho obtočte kolem brie. Sýr by měl být celý uvnitř těsta, ujistěte se, že na všech stranách nezůstaly žádné díry. Těsto pevně přitlačte a odstraňte přebytek, aby byla vrstva rovnoměrná. Navrchu potřeme vajíčkem a vložíme do trouby. Upéct 20 minut při teplotě Stupňů 180 dokud se neobjeví zlatohnědá kůrka.
Jako náplň lze použít libovolné přísady podle vaší chuti. Může to být například šunka, uzená klobása, zelená cibule a tak dále.
Dort s čokoládovou ganache
Fischl, Oz a Keya popsal další dezert ve stylu Mondstadt - Tarte s čokoládovou ganache. K jeho přípravě budete potřebovat:
- 220 gramů čokoládových sušenek;
- 2 lžíce cukru;
- 3 lžíce malinového džemu;
- ½ čajové lžičky prášku na espresso;
- špetka hrubé soli;
- 6 lžic rozpuštěného másla;
- 340 gramů polosladké čokolády;
- 1 ¼ šálku husté smetany;
- 170 gramů čerstvých malin.
Nejprve vložte čokoládové sušenky do plastového sáčku a pomocí válečku je rozdrťte na drobky. Poté smíchejte s ghí a cukrem, aby vznikla směs konzistence mokrého písku. Výsledné těsto položte v husté vrstvě podél dna a po stranách koláčové formy.
Pečeme v troubě předehřáté na Stupňů 177, pro 20 minutdokud není koláč pokrytý suchou kůrkou. Necháme vychladnout a poté vnitřek potřeme vrstvou malinového džemu. Mezitím dejte na sporák smetanu a přiveďte k varu.
Čokoládu dejte do žáruvzdorné misky a nalijte do ní smetanu. Přidejte špetku soli a espresso prášek. Horká smetana by měla asi minutu odstát a poté promíchat. Vzniklou ganache nalijte do koláče a dejte do lednice.
Po ztuhnutí moučník ozdobíme malinami a případně bobule potřeme polevou z malinového džemu s citronovou šťávou nebo teplou vodou.
Bonus: scenérie
Kromě dobrot stream ukázal dvě sváteční dekorace, které si můžete sami vyrobit.
Sklenice hvězdného světla
Hlasový herec Kaveha hovořil o metodě vytvoření nádoby Starlight Jar, která dodává místnosti mystickou atmosféru. Vyžaduje následující materiály:
- bateriové LED žárovky;
- Skleněné sklenice;
- barevné papírové ubrousky;
- Javorové listy;
- flitry;
- tekuté lepidlo;
- šňůra
Lampiony je možné sestavit dle libosti, na základě vlastních představ. Zakryjte vnitřek sklenice třpytkami, abyste simulovali mlhu hvězd, nebo vytvořte krajinu pomocí barevného hedvábného papíru, barev, listů a jakýchkoli řemeslných potřeb. Do ozdobené sklenice vložte LED žárovku.
Slizové kuličky
Další kreativní nápad sdílený hlasovou herečkou Eimii – Slizové kuličky.
Můžete je vyrobit z:
- nafukovací balónky (ideálně zelené, světle modré, fialové a další barvy slizy);
- rohy z bílého papíru (pro Hydro Slime);
- kulové čerpadlo;
- konfety (můžete si je koupit nebo vyrobit sami);
- bílá barva, papír nebo nálepky na oči;
- zelené listy (pro Dendro sliz);
- oboustranná páska.
Nejprve naplňte vyfouknuté balónky konfetami pomocí trychtýře. Poté je nafoukněte pomocí pumpy – pro slizy Anemo můžete místo běžného vzduchu použít helium. Vypusťte trochu vzduch, vytvořte sliz ve tvaru koule a svažte jej. Poté pokračujte k dekoraci - připevnění očí a dalších funkcí, díky kterým bude koule vypadat jako sliz. Dekorace je hotová, a pokud praskne, můžete získat barevnou explozi konfet.
Sdílet na komentáře váš názor na minulé vysílání. Budete vařit podle receptů ze streamu 4.1 v Genshin Impact nebo vytvářet ručně vyráběné dekorace? Číst recenze aktualizace 4.1 a sledujte východ další články o Genshin Impact na našich webových stránkách.